Online

Verdens mest populære kvindelige computer-spiller bliver på hjemmesiden Twitch

Hemmesiden Twitch har lavet en ny aftale med den populære streamer Pokimane.

Foto: Caspar Camille Rubin/Unsplash

Julius Tromholt-Richter


6 marts, 2020Den berømte streamer Imane ”Pokimane” Anys har valgt lave en ny aftale med hjemmesiden Twitch.

Hvis du gerne vil se andre folk spille computer-spil, så har hjemmesiden Twitch længe været det mest populære sted. Her har computer-spillere, også kaldet streamere, spillet computer-spil, mens tusinder af mennesker har set på. Twitch er ejet af Amazon og har flere end 15 millioner besøgende hver dag.

Men på det seneste har flere af hjemmesidens mest populære streamere valgt at forlade Twitch for at skifte til en af konkurrenterne. De store firmaer kæmper nemlig en hård kamp om at få de mest populære streamere til deres hjemmeside.

Blandt andre mistede Twitch sin mest populære streamer, Tyler ‘Ninja’ Blevins, i august 2019. Han valgte nemlig at skifte Twitch ud med konkurrenten Mixer, som er ejet af Microsoft. Læs mere om det her.

Twitch har derfor gjort meget, for at holde sine mest populære computer-spillere på platformen. Der har længe været rygter om, at streameren Pokimane også ville skifte til Mixer. Men nu har hun valgt at sige ja til et tilbud fra Twitch. Det skriver hjemmesiden TheLoadout.

Se Pokimanes video hvor hun afslører, at hun bliver på Twitch.

Hvem er Pokimane?

Imane ”Pokimane” Anys er 23 år og marrokansk-candadisk. Hun bor i Los Angeles i USA. Pokimane er især berømt for at streame spillene Fortnite og League of Legends. Hun er den mest populære kvindelige streamer i verden.

Pokimane i tal

  • Hendes kanal er den 7. mest populære aktive kanal på Twitch.
  • Hendes Twitch-kanal har næsten 4 millioner følgere. Når den krydser de fire milllioner, så vil det være den kun 10. kanal i Twitch-historien, som har gjort det.
  • I 2020 har hun i gennemsnit haft 12.000 mennesker, der ser med, hver gang hun spiller computer.

Kilde: Twitchstats.net

Om sin beslutning om at blive på Twitch siger hun:

”Fællesskabet mellem streamerne på Twitch og det fællesskab, som jeg opbygget på min kanal, betyder vildt meget for mig. Jeg vil fortsætte med at sætte mit aftryk på streaming-verdenen,” fortæller Pokimane ifølge hjemmesiden TheLoadout.

Det vides ikke, hvor mange penge hun har fået af Twitch for at blive. Men man regner med, at det er millioner af dollars.

Se Pokimanes Twitch-kanal her: https://www.twitch.tv/pokimane

Se nogle sjove klip fra Pokimanes Twitch-kanal her

LÆS OGSÅ: Populær computer-spiller kan nu spille sig selv i spillet Fornite.
© Copyright - seismo 2019