Kultur

Mads Mikkelsen skal spille med i ”Fantastiske skabninger” – i stedet for Johnny Depp

Mads Mikkelsen har tidligere spillet med i film som Jagten og En kongelig affære.

Foto: Shutterstock.

Julius Tromholt-Richter


26 november, 2020I den næste ”Fantastiske Skabninger”-film bliver den onde troldmand Grindelwald spillet af danske Mads Mikkelsen.

I de to første Fantastiske skabninger-film har skuespilleren Johnny Depp spillet den onde troldmand Grindelwald med det blonde hår og det ulækre øje.

Lige nu er de i gang med at indspille den tredje film i serien. Men Johnny Depp blev fyret fra filmen, fordi han havde problemer med vold og druk i sit tidligere forhold. Læs mere om det her.

I stedet skal rollen spilles af danske Mads Mikkelsen. Det skriver firmaet bag filmene, Warner Bros., i en presse-meddelelse. Det skriver DR.

Filmene foregår i Harry Potter-universet 60 år før historien fra Harry Potter-bøgerne og filmene. De er skrevet af Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling.

Har tidligere været med i store film

Store succeser

De to første Fantastiske skabninger-film var kæmpe succeser.

Den første film Fantastiske Skabninger og hvor de findes udkom i 2016. Den indtjente 746 millioner dollars – eller 4,6 milliarder kroner. Det var den ottende bedst sælgende film det år.

Film nummer to Fantastiske Skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser udkom i 2018. Den indtjente 655 millioner dollars – eller cirka 4 milliarder kroner. Det var den tiende bedst sælgende film det år.

Det er ikke første gang, at Mads Mikkelsen spiller med i store internationale film og serier.

Han har blandt andet spillet rollen som kannibalen Hannibal Lecter i serien Hannibal.

Han har også spillet skurk i James Bond-filmen Casino Royal, ligesom han også har været med i Star Wars og superhelte-filmen Doctor Strange.

Lige nu kan du se Mads Mikkelsen i de danske film Druk og Retfærdighedens ryttere. Så den 55-årige skuespiller har godt gang i karrieren.

Med sin nye rolle kommer Mads Mikkelsen til at spille over for stjerner som Eddie Redmayne og Jude Law.

Filmen kommer i juli 2022. Den har endnu ikke fået en titel.

LÆS OGSÅ: Harry Styles iført kjole på forsiden af Vogue: Skaber debat om køn.
© Copyright - seismo 2019