Online

Twitch udvider: Nu kan du se film og serier med din favorit-gamer

Den nye funktion på Twitch skal hedde Twitch Watch Parties.

Foto: Maik Jonietz/Unsplash

Freya Ea Bjørnlund


7 november, 2019Snart vil live-streamerne på Twitch kunne reagere på film og serier sammen med dig.

Nogle gange er det mest irriterende i verden, når folk snakker midt i en film. Andre gange gør det filmen 200 procent sjovere.

Snart kan du få lov til at se film sammen med din favorit-streamer på Twitch – og tusindvis af andre seere. For streaming-tjenesten har tænkt sig at udvide fra spil til film og serier, skriver DR.

Twitch har sendt beskeder til flere af sitets mest populære streamere om, at de snart får lov til at se film sammen med deres følgere. En af dem er Brandon “dmbrandon” Nance, som er meget begejstret for idéen:

“Antallet af gange, hvor jeg har foreslået det her til Twitch er … ufatteligt. Vi er her. Endelig. JEG ER SÅ BEGEJSTRET,” skriver han på Twitter.

Se Pokémon med hele internettet

Hvordan fungerer det så?

Twitch er eget af Amazon, som også ejer streaming-tjenesten Amazon Prime. Her ligger der masse-vis af film og serier, og nogle få af dem får streamerne lov til at dele med deres følgere – blandt andre Pokémon (der står dog ikke, om det bliver serien eller filmene!).

Den nye funktion kommer til at hedde Twitch Watch Parties. For at se med skal du have et Twitch Prime-abonnement, hvor du blandt andet kan reagere med særlige emojis i chatten.

Twitch Watch Parties bliver testet lige nu. Og det vides endnu ikke, hvornår du kan gå i gang med at se film med resten af internettet.
© Copyright - seismo 2019