Online

Se film med vennerne over Netflix-party – uden at smitte hinanden

Netflix-party gør det muligt at se film og serier sammen med vennerne hjemmefra.

Foto: Shutterstock

Sesilie Christophersen


24 marts, 2020Vi har fundet fem fede Netflix-titler, du kan se med vennerne på sikker afstand hjemmefra.

I disse corona-tider kan man godt føle sig lidt isoleret derhjemme og have allermest lyst til at storme ud af døren og mødes med vennerne. Men det ved vi alle godt, at vi ikke skal. Både for vores eget og andres helbreds skyld.

Men så er det godt, at den digitale verden er så avanceret, som den er i dag. Google har nemlig opfundet en rigtig smart funktion, som betyder, at man kan se film med vennerne fra sikker afstand. Det skriver Soundvenue.

Man skal bare installere Netflix Party. Det tager kun få sekunder, og så er det bare at se løs, mens du chatter med vennerne i et separat felt på skærmen ved siden af filmen eller serien. I skal huske alle sammen at bruge Google Chrome som web-browser – ellers virker det ikke. Og I skal alle være logget på en Netflix-konto.

Hvis I mangler lidt inspiration til, hvad I skal se, har vi her på redaktionen samlet fem film/serier, som både er god underholdning, men som også holder hjernecellerne i gang, indtil verden vender tilbage til normal.

Så er det bare at finde popcorn og hyggen frem.
1
Cheer

Cheer” er en dokumentar-serie, som følger en gruppe unge cheerleadere. Man følger både unge mænd og kvinder, som går på Navarro College i Texas. Man følger de unge cheerleadere, mens de træner mod den store konkurrence i Daytona Beach. Der er masser af blod, sved og tårer. De unge er nemlig hårdt presset både fysisk og psykisk undervejs. Men i sidste ende er doku-serien også fuld af livsglæde og mod.

2
Min nabo Totoro

Min nabo Totoro” er en rigtig klassiker indenfor japansk tegnefilm. Den er skabt af Hayao Miyazaki. Kort fortalt handler den om to små piger, som besøger et landsted med deres far, fordi deres mor er syg. Her møder de den godmodige bamsebjørn Totoro ude i naturen, og japansk tegnefilms-magi opstår.

3
Knock Down the House: Fire kvinders valgkamp

I “Knock down the house: Fire kvinders valgkamp” følger vi fire kvinder, som stiller op til den amerikanske kongres i 2018. I kongressen sidder politikerne i USA.

Fælles for alle fire kvinder er, at de ikke har stor politisk erfaring eller særligt mange penge. Men med hjælp fra gå-på-mod og græsrodsbevægelser (grupper af frivillige, som arbejder sammen for at ændre noget i samfundet) lykkes det en af dem at blive valgt. Dokumentaren viser, hvor svært det er at stille op som politiker i USA, hvis man ikke i forvejen har magt i samfundet – enten økonomisk eller via ens arbejde.

4
Den kreative hjerne

En dokumentar om hjernen lyder måske kedeligt, men det er det langt fra. Vi følger forskeren David Eagleman som gerne vil undersøge det kreative.

Den søgen tager ham forbi mennesker som sangeren og produceren Grimes, som er aktuel med albummet Miss Anthropocene. Et album som handler om klima-forandringer. Dokumentaren kommer også forbi danske Bjarke Ingels, som har opnået stor succes med hans kreative tilgang til arkitektur.

5
Virunga

Virunga” er en Oscar-nomineret dokumentar om en national-park i Afrika. Nationalparken hedder Virunga. Her bor alle de dyr, som vi elsker fra diverse dyre-udsendelser fra Afrika, som elefanter, løver og gorillaer. Dokumentaren følger en række personer, som har dedikeret deres liv til at redde nationalparken. Den er nemlig truet på grund af en borger-krig i landet. Dokumentaren er barsk, men giver også et kærligt blik på forholdet mellem dyr og mennesker.

© Copyright - seismo 2019