Online

Gamer-stjerne bliver banned fra Fortnite – og han må aldrig spille spillet igen

FaZe Jarvis har lagt en video på YouTube, hvor han græder og undskylder for at have snydt i Fortnite. Videoen er blevet set over syv millioner gange indtil nu.

Foto: FaZe Jarvis / YouTube

Freya Ea Bjørnlund


7 november, 2019Den kendte YouTube-gamer FaZe Jarvis har snydt i Fortnite. Og nu må han aldrig spille spillet igen.

De fleste har brug for en lære-streg engang imellem. Og det må man sige, at gameren FaZe Jarvis nu har fået. En streng én af slagsen.

FaZe Jarvis er blevet banned fra Fortnite, fortæller han selv i en YouTube-video. Han må aldrig nogensinde igen spille det spil, som han ellers er kendt for på YouTube, hvor han har over to millioner følgere.

Ejerne af Fortnite, som hedder Epic Games, har banned FaZe Jarvis, fordi han har snydt.

Han delte selv nogle videoer, hvor han helt åbenlyst snyder i Fortnite ved at bruge aimbots til at sigte bedre. Nu er videoerne fjernet fra hans YouTube-kanal.

“Jeg har gjort noget helt forkert”

Den seneste video fra 17-årige FaZe Jarvis er lige nu blevet set over syv millioner gange. Her fortæller han, at han er blevet banned fra Fortnite – og han undskylder grædende for at snyde.

“Det er selvfølgelig en stor fejl, og jeg har gjort noget helt forkert. Ærligt talt ved jeg ikke engang, hvad jeg tænkte på. At snyde i noget som helst er bare forfærdeligt, du skal aldrig gøre det, det er bare ikke acceptabelt,” siger han blandt andet i videoen.

Epic Games mener dog ikke, at man fortjener få en chance til, når man snyder. Virksomheden skriver sådan her i en mail til CNN:

“Vi har en nul-tolerance-politik for brug af snyde-software. Når folk bruger aimbots eller andre snyde-teknologier for at få uretfærdige fordele, så ødelægger de spillet for folk, som spiller fair.”

På sociale medier møder FaZe Jarvis både kritik og forståelse. Og folk, som støtter Jarvis, er begyndt at bruge hashtagget #FreeJarvis på Twitter.
© Copyright - seismo 2019