Politik

Flere politikere ramt af corona – Mette Frederiksen er i karantæne

Mette Frederiksen er gået i karantæne - hun skal testes for corona.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Julius Tromholt-Richter


4 november, 2020Syv politikere er blevet ramt af corona. Nu er flere politikere, blandt andre 13 ministre, gået i karantæne.

Nu har corona-virusset fundet vej til Christiansborg, hvor politikerne i Folketinget sidder.

Flere politikere er nemlig blevet testet positiv med corona-virus. Blandt andre justitsministeren, Nick Hækkerup.

Derfor har mange valgt at gå i karantæne. Blandt andre statsminister Mette Frederiksen. Nu overvejer man, om man skal lukke Folketinget i en periode. Det skriver TV2.

Hvem er blevet smittet?

Det er gået hurtigt med smitten på Christiansborg. Indtil videre er syv testet positiv.

Det første tilfælde var i fredags. Her fortalte Niels Flemming fra partiet Konservative, at han var testet positiv med corona-virus.

Siden er blandt andre Søren Pape Poulsen, som er formand fra partiet Konservative, også blevet testet positiv. Det skriver han på Facebook.

Og så er en minister også blevet testet positiv for corona for første gang. Det drejer sig om Nick Hækkerup fra Socialdemokratiet. Han er justitsminister i Danmark.

Det betyder, at hele 13 ministre nu har valgt at gå i karantæne. Det gælder blandt andre statsminister Mette Frederiksen, udenrigsminister Jeppe Kofod, finansminister Nicolai Wammen og Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

Nu skal de alle testes, for at se om de har fået corona. Mette Frederiksen var sammen med den smittede Nick Hækkerup fredag.

LÆS OGSÅ: Skifter mening: Dropper krav om to kød-frie dage om ugen.
© Copyright - seismo 2019