Online

E-sport-holdet Astralis taber første kamp ved turnering

Astralis tabte til NaVi til en turnering i februar 2020. Nu skulle de to hold mødes igen.

Foto: Jorge Franganillo/Unsplash

Julius Tromholt-Richter


6 april, 2020Det danske Counter-Strike-hold Astralis tabte den første kamp i turneringen ESL Pro League til Natus Vincere (NaVi).

Corona-virusset har lukket samfundet ned lige nu. Det gælder også for sport. Det meste sport er nemlig sat på pause i hele verden.

Men en ting, som der stadig er gang i, er e-sport. Det kan man nemlig godt spille, mens man er i karantæne derhjemme.

Det danske hold Astralis er med i Counter-Strike-turneringen ESL Pro League. Her skulle de i første kamp møde holdet Natus Vincere (NaVi), som lige nu er verdens bedste hold.

De to hold mødte hinanden i finalen til en turnering i februar. Den gang vandt NaVi. Så nu skulle Astralis prøve at få revanche. Men det gik ikke helt efter planen. Det skriver TV2.

Astralis tabte nemlig kampen 1-2.

Kom godt fra start

Drengene fra Astralis kom ellers godt fra start. Den første bane der blev spillet, var Inferno. Og her fik NaVi ikke en chance. Det betød, at Astralis vandt banen 16-5.

Men herefter kom NaVi tilbage i kampen. Næste bane var Dust 2. Astralis kom foran, men endte med at tabe banen 16-10.

Banens store stjerne var Aleksandr ’s1mple’ Kostyliev fra NaVi, da han fik 21 kills. Det betyder, at han fik skudt en modstander 21 gange.

Den sidste og afgørende kamp skulle spilles på banen Train. Her tabte Astralis 8-16. Dermed tabte Astralis den første kamp i turneringen.

Men de er ikke ude endnu.

I dag mandag får de en chance mere. Her skal de nemlig spille mod svenske Fnatic. Kampen bliver spillet klokken 14.25. Du kan følge det danske Counter-Strike hold på TV2 Zulu og TV2Play.

Se højdepunkter fra kampen her:
© Copyright - seismo 2019