Online

Dansk e-sportshold med ny stil: Nyt logo og ny mental-træner

Norths nye logo.

Foto: North

Julius Tromholt-Richter


8 januar, 2020Det danske e-sportshold North fik ikke den succes, som de håbede på i 2019. Nu ændrer holdet logoet, og får en ny mental-træner.

Når man tænker dansk e-sport, så tænker de fleste nok på holdet Astralis. Men Danmark har også et andet e-sportshold, som også spiller Counter-Strike (CS:GO).

Det er danske North, som lige nu ligger nummer 20 i verden. Og det er ikke godt nok. 2019 gik nemlig ikke helt, som de håbede på. Derfor har holdet besluttet, at der skal ske noget nyt.

Og det betyder blandt andet et nyt logo og en ny mental-træner. Det forklarer de i en pressemeddelelse.

En ny begyndelse

North

  • North er ejet af Nordisk Film og fodboldklubben F.C. København.
  • Udover CS:GO spiller North også FIFA og Apex Legends.
  • North holder til i Telia Parken i København.

North skriver i pressemeddelelsen, at holdet har brug for en ny begyndelse. Og den skal de få med ansættelsen af mental-træneren Christian Engell, som tidligere har arbejdet sammen med sportsstjerner som fodboldspillerne William Kvist og Kasper Schmeichel.

Han skal hjælpe holdet til at præstere bedre og mere professionelt. Noget som konkurrenterne fra Astralis længe har gjort brug af.

Mental-trænere har længe været en del af professionel sport. De hjælper sportsudøvere til også at være klar i hovedet, inden de skal ud og spille en vigtig kamp.

Forlænger med stjerne

North kunne også meddele, at de har forlænget kontrakten med holdet store stjerne, Markus ’Kjaerbye’ Kjærbye.

”Jeg er glad for at have forlænget min kontrakt med North. North har præsenteret en ny ambitiøs plan for både holdet og organisationen. Holdet nye stil føles godt, og vigtigere er, at alle i organisationen er fast besluttet på at få succes. Alt i alt føles det som det perfekte hjem for mig,” siger 21-årige Kjaerbye.

Hvad der skal ske med holdets andre spillere, siger North ikke noget om.

Om Norths nye stil vil give dem succes i 2020, bliver spændende at følge med i.
© Copyright - seismo 2019